В Чернигове вандалы уничтожили памятник Ленину

В ночь с пятницы на субботу, 7 мая, в Чернигове неизвестными был уничтожен памятник Владимиру Ленину. Событие произошло в микрорайоне Чернигова "Шерстянка".

В Чернигове вандалы уничтожили памятник ЛенинуВ последние годы статуя неоднократно была объектом надругательств и портилась неизвестными.

Накануне городские власти Чернигова приняли решение вывешивать красные флаги 9 мая на официальных зданиях.incidents.com.ua - Происшествия в Украине




Загружается, подождите...


Комментарии

  1. правильно сделали..)) хватит поклонятся красному идолу..( лучше на местах ленина по всей Украине поставить памятники Иисусу Христу....)
    ********************************
    Всі хто не бидло відгукніться!
    Під час виборчої компанії Янукович обіцяв присвоїти статус державних службовців лікарям і вчителям. Але тільки-но внесли такий законопроект у парламент, Партія регіонів його успішно провалила. – Чинний глава держави також обіцяв 5 років податкових канікул для малого бізнесу – не виконав. Він обіцяв контрактну армію з 2011 року – не буде контрактної армії. Обіцяв підняти соціальні стандарти для малозабезпечених сімей – не зробив.
    Натомість громадяни отримали шалені ціни, високі тарифи, непомірні податки на кричущий рівень корупції.

    НАРОДЕ УКРАЇНСЬКИЙ!
    ЯКЩО ТИ МАЄШ ГІДНІСТЬ ПОВСТАНЬ ПРОТИ ВЛАДИ БРЕХУНІВ І КОРУПЦІОНЕвВ!
    14 ТРАВНЯ ВИХОДЬ ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ СКАЗАТИ ВСЕ ЩО ВИ ДУМАЄТЕ ПРО ВЛАДУ!


Добавить комментарий

captcha

 


Загружается, подождите...