МВД сообщило подробности гибели мужчины на станции метро "Днепр"

28-летний мужчина, который погиб на станции метро "Днепр", пытался сфотографировать жену на фоне станции, - сообщили в пресс-службе Миничстерства внутренних дел в городе Киеве.

МВД сообщило подробности гибели мужчины на станции метро "Днепр"Как сообщили в пресс-службе, пострадавший фотографировал жену на фоне станции "Днепр". Сделав несколько шагов назад, человек оступился и упал на пути именно во время прибытия поезда на платформу. Машинист применил экстренное торможение, однако предотвратить трагедию не удалось. Травмы оказались несовместимыми с жизнью.

Погибший с женой приехали в столицу в гости к родственникам. По предварительным данным пресс-службы МВД, супруги проживали в Донецке.incidents.com.ua - Происшествия в Украине

Происшествия в Украине



Загружается, подождите...

Загружается, подождите...


Комментарии

  1. Інформаційний геноцид проявляється і в умілому використанні ЗМІ. Впливаючи на психіку, можна псувати настрій і тим самим спричиняти погіршення стану здоров'я людини. Наукові розробки психологів доводять, що людина повинна отримувати 35 % позитивних емоцій, 5 % — негативних і 60 % — нейтральних. Порушення цього співвідношення призводить до хвороби індивідуума і навіть до його смерті. Проведений Книжковою палатою України ім. І. Федорова аналіз 20 українських газет показав, що вся газетна інформація розподіляється таким чином: нейтральна — 53 %, негативна — 27 %, збалансована — 13%, позитивна — 7 %. Такий розподіл інформації викликає у нормальних людей негативні емоції, що руйнують психіку, спричиняють скорочення тривалості життя.
    Матеріали про успіхи в українській політичній, економічній, соціальній, культурній, науковій сферах, про загальнолюдські цінності, захист прав людини, свободу особистості не часто з'являються на сторінках газет. Фахівцями досліджено, що це близько 7 % усієї газетної інформації.
    Маючи такі цифри, чи можна говорити про здорове суспільство?


Добавить комментарий

captcha