Днепропетровский автосалон подсунул женщине битую машину

Один із автосалонів Дніпропетровська опинився у центрі скандалу. Під виглядом абсолютно нового авто жінці продали биту машину, яку перед продажем ретельно відрихтували. Коли обман викрили, покупець звернулася до салону з вимогою повернути гроші - там її відіслали... аж в Узбекистан - до постачальника.

Днепропетровский автосалон подсунул женщине битую машину


Купити мамі нову автівку для поїздок на дачу Наталя збиралась давно. Підібрала у салоні недорогий варіант - за 76 тисяч гривень. Те, що машина не нова - з'ясувалося вже після покупки, коли в авто сів інструктор.

Наталя Власова, покупець машини:

- Он посмотрел на уплотнители, на стекло. Сравнил маркировку, посмотрел какие-то ему известные особенности, и сказал, что надо срочно надо ехать на СТО, потому что машина 100 процентов не новая.

Автівку погнали на діагностику. Побоювання підтвердились: хоча пробіг машини всього 20 кілометрів - виявилось: ще до продажу її встигли серйозно відремонтували.

Антон Іванов, автослюсар:

- Лобовое стекло меняное, крыша рехтованая, стойка передняя правая, был наложен недопустимый слой шпаклёвки. Либо что-то упало - либо дерево, либо что-то такое. Повреждения были немаленькие.

Як так сталося, що биту автівку салон продав ніби абсолютно нову? Зі своєю камерою покупець пішла з'ясовувати правду у продавців.

Потім у салоні заявили - розривати угоду та повертати гроші не будуть.

Із заявою на розірвання угоди купівлі-продажу жінку направили аж до Узбекистану - мовляв, це питання до постачальників. Такі дії автосалону юристи називають незаконними.

Євген Большаков, юрист:

- В данном случае имеет место приобретение товара ненадлежащего качества. Автосалон, согласно справке-счёту, является непосредственным продавцом автомобиля. Поэтому он несёт ответственность.

Зв'язатися з директором автосалону, де продали биту машину, нашій знімальній групі вдалося лише телефоном.

Покупець написала заяву в міліцію. Лише після цього у салоні схаменулися і пообіцяли: продану машину замінять на нову.

incidents.com.ua - Происшествия в Украине

Происшествия в Украине (По материалам: Подробности)



Загружается, подождите...

Загружается, подождите...


Комментарии


    Добавить комментарий

    captcha