Злодій крав усе: окрім грошей та коштовностей міг прихопити навіть одяг

У Хмельницькому завдяки сигналізації припинено кураж квартирного злодія-гастролера. У п’ятницю, в обідню пору, на пульті служби охорони висвітилось повідомлення про спрацювання сигналізації у приватному будинку на вулиці Парковій.

Злодій крав усе: окрім грошей та коштовностей міг прихопити навіть одягПатрульний наряд охоронців за хвилину був за адресою. У великому новому будинку міліціонери виявили зламане метало-пластикове вікно.

Згодом, у середині маєтку знайшли зловмисника – 33 річного молдаванина. Як з’ясували слідчі, ще на початку вересня до Хмельницького з Молдови завітав справжній фахівець квартирних крадіжок, який уже неодноразово відбував покарання. Востаннє він вийшов з-за ґрат менше року тому і знову взявся за старе.

Приїхавши до Хмельницького, рецидивіст винайняв кімнату і, придбавши детальну карту обласного центру, крадій її вивчив, визначивши приватні сектори, у яких найкраще «працювати», а потім, скориставшись послугами таксі, безпосередньо до них навідався, аби обрати конкретні будинки, де, на думку злодія, мешкали заможні господарі. Зазвичай він орієнтувався на сучасні пластикові вікна, дорогі гардини та вхідні двері. Злодій крав усе. Окрім грошей та коштовностей, міг прихопити і одяг, під час обшуку у нього вилучили два костюми, які належали одному з обкрадених чоловіків.

Коли крадій йшов на свою останню справу, маючи намір після неї повернутися з награбованим у Молдавію, він потрапив на помешкання, обладнане сигналізацією. Коли слідчо-оперативна група проводила обшук кімнати, яку винаймав молдаванин, то виявила чимало беззаперечних доказів його причетності до крадіжок. Все крадене майно було посортоване по окремих пакетиках — вироби із золота, срібла, гроші. Тут-таки на вішалці акуратно висіли і уже згадані чоловічі костюми.

Наразі доведена причетність затриманого до 7 крадіжок з приватних будинків Хмельницького, і незабаром йому уже вп’яте доведеться постати перед судом за крадіжки з проникненням у приміщення.incidents.com.ua - Происшествия в Украине

Происшествия в Украине (По материалам: ХОГТРК "Подолье-Центр" )



Загружается, подождите...

Загружается, подождите...


Комментарии


    Добавить комментарий

    captcha